Kik irányítják a világot? Azok például, akik a végsőkig elnyújtják a koronavírus uralmát? Ezt gyaníthatjuk akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a Világbank bejelentette: a karanténnak el kell tartania 2025. március 31-ig. Akkor ér véget a járvány. Honnan tudja ezt? Az is feltűnő, hogy nem az Egészségügyi Világszervezet, hanem Világbank jelentette be. Ő állapította meg, hogy mikor lesz a járvány vége. Amiből talán arra lehet következtetni, hogy a koronavírus-járvány tulajdonképpen üzleti vállalkozás. Ki hitte volna?

    Arra is kezdünk rájönni végre, hogy világunk egy piramishoz hasonlít – magyarországi újságcikkben olvastam ezt. A piramis alján pedig azok az emberek találhatók, akik élnek és dolgoznak. A középső szinten a kormány helyezkedik el, ő az, aki megadóztatja és irányítja az embereket. A felső szint pedig a vállalatok szintje, amely a kormány fölött áll, onnan dirigálnak mindenkinek. Így már egyre világosabbá válik, hogy a világot a vállalatok és nem pedig a nemzetállamok irányítják. A nemzetállamok nem tesznek egyebet, csupán a nagyvállalatok és a bankok utasításai szerint cselekednek. És tehetnek e mást vagy másképp? Aligha. Mert a demokráciát a nagyvállalatok és a bankok pénzelik. És csak arra költenek, amiből hasznot húznak. Ez lenne a jövő titka. Jobb nem gondolni rá!

    A szolgaság modern formájáról van szó. Társadalmunkban tömegek dolgoznak azért, hogy a bankokat táplálják. Nemrég egy jó hasonlatot olvastam, amely szerint „a rendszer magjára belül egy bélféreg van rátekeredve. A bélféreg pedig úgy működik, hogy vegyi anyagokat fröcsköndöz a bélrendszerbe. Ezáltal a tested azt kívánja, ami neki – a bélféregnek – jó. Neked viszont rossz.” Vagyis tulajdonképpen a bélféreg mondja meg nekünk nap mind nap, hogy mit kell tennünk. Ide jutottunk… És nem szabad neki ellenállni, mert abba belehalunk. Ezt Amerikában úgy mondják, hogy a Fed Reserve Sistem – vagyis a Szövetségi Tartalék Rendszer uralkodik a kormány és mindenki felett, akár a bélféreg az emberi szervezeten. Ezért tudja megmondani azt is, hogy meddig kell tartania a karanténnak. Hát addig, ameddig a Szövetségi Tartalék Rendszernek – a vállalatoknak és a bankoknak érdekében áll.

    Nálunk is zavartalanul működik a bélféreg. Legutóbb a parlament eldöntötte, hogy Klaus Iohannis államfőnek ki kell hirdetnie a Trianon-törvényt. Vagyis egy olyan jogszabályt, amelyik szép hazánkban éket ver a románok és a magyarok közé. Hát erre van most szükség?! Akárcsak Benedek Zakariás képviselő, az RMDSZ frakcióvezetője, mi is úgy gondoljuk, hogy jobb lenne, ha a parlamentben olyan törvényeket szavaznának meg, amelyek a jövőbe néznek és nem pedig a múltba, s nem választanak el nemzeti közösségeket egymástól, hanem a békés együttélést szorgalmazzák. Ez lenne a parlament dolga… De ébredjünk fel végre!

    A marosvásárhelyi önkormányzat példát mutathat. Nemrég a Főtéren helyre állították Bethlen Gábor szobrát. És szent a béke! A város polgárai jobban érzik magukat. Nem zavarja őket a bélféreg.