Ez a koronavírus teljesen megbolondította az embereket. Aki fél, aki retteg valamitől, az képtelen gondolkodni és megfontoltan cselekedni. Ezt használják ki a koronavírus-járvány haszonélvezői. Hogy kik azok? Elég sokan vannak: politikusok, üzletemberek, mások… Rettegésben tartják az egész világot – azért, hogy az emberek pénzét elszedjék. És hogy korlátlanul uralkodjanak fölöttük. Ez derül ki Carlo Maria Vigano érsek, egykori pápai követ nyílt leveléből is, amelyet az Egyesült Államok elnökének küldött. Ebben a levélben azt írja: „Isten és ember elleni globális összeesküvés van.” Vigano érsek szerint a járvány leküzdésére bevezetett korlátozásokkal „el akarják pusztítani a társadalom alapját: a természetes családot, az emberi élet tiszteletét, a szabadságot az oktatásban és az üzleti világban. /…/ Az egészségügyi helyzetre hivatkozva lábbal tapossák az állampolgárok alapvető jogait. /…/ Embertelen és arcátlan zsarnokságot, /…/ egészségügyi diktatúrát vezetnek be.”

    És mi történik azokkal, akik ellenállnak? Vigano érsek szerint azokat „táborokba fogják zárni”. Vagyis lágerekbe, ahogy azt Hitler tette, és nemcsak a zsidókkal. Ha pedig nem hurcolják őket táborokba, akkor „házi őrizetben tartják, és elkobozzák minden vagyonukat”. Lám, lám, mire megy ki a játék. És persze, ha ki is szöknek a lágerből vagy a házi őrizetből, pénz hiányában nem tehetnek semmit. Ugye, milyen előrelátóak az egészségügyi szükségállapot kihirdetői! Letartóztatják az állampolgárokat, „mert sétálni akarnak az utcán, mert lélegezni szeretnének, mert nyitva akarják tartani az üzleteiket, templomba akarnak menni vasárnap…” Rémeket lát az érsek úr? – Aligha. Az oktatásban bevezetett újításnak, az online-tanításnak máris van egy elrettentő áldozata. Olaszországban öngyilkos lett az egyik, osztálytársaitól elkülönített gyermek. Vigyázzunk, nehogy ez történjék nálunk is! Nehogy ezt eredményezze az online-oktatás…

    Közben megdöbbenve értesülhettünk arról, hogy a koronavírusnak régóta már megvan az ellenszere – a C-vitamin, nem kell vakcinákra várni. Vajon miért nem használják? Dr. Olav Müller-Libenau biológus professzor és orvos egy nemzetközi konferencián felhívta rá a figyelmet, hogy „az immunrendszer erősítésében potens eszköz a C-vitamin”. Ami azt jelenti, hogy – idézem – „a magas dózisú C-vitamin képes egyetlen nap alatt kigyógyítani a vírussal fertőzött beteget. /…/ Az intravénásan beadott magas dózisú C-vitamin infúzióval csodákat lehet művelni.” És ezt nem ő találta ki, hanem „közel tizenötezer tudományos munka, orvosi publikáció foglalkozik vele”. Mint értekezésében említi: „Kínában – a világ legnépesebb országában – csak ötezer halottja volt a járványnak, mert hamar kezdték el használni ellene a C-vitamint. A Covid-19 ellen ötven tonna C-vitamint osztottak.” 

    Doktor urak, politikusok: mit tesznek, ennek ismeretében? Gyógyítás helyett egészségügyi diktatúrát vezetnek be? Kifosztják és halni hagyják az embereket? Hát, maguknak sem ártana egy kis C-vitamin.