A hírt a napilap internetes oldalán jelentetté be délelőtt. A Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. közleményében az áll: a Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt 2018. április 11-től megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu.

A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg. A napilappal együtt megszűnik a Lánchíd Rádió is. Az élő adás délben már nem volt hallgatható a médium honlapján

Simicska Lajos, a Fidesz egykori gazdasági háttérembere a G-nap néven ismertté vált 2015 februári napon fordult szembe nyilvánosan Orbán Viktorral. Az elmúlt három évben a cégeiből, főként a Közgépből származó magánvagyonából tartotta fenn a kormányoldallal szemben pozícionált médiabirodalmát, emlékeztet a 24.hu.

A Hvg.hu szerint a médiacsoporthoz tartozó Hír Tv egyelőre megmarad, de az alkalmazottak arra számítanak, hogy a jövőre esedékes európai parlamenti, illetve önkormányzati választások után, 2019 végén a Hír Tv-t is bezárják.

A HVG szerint a Simicska-médiabirodalomhoz tartozó Heti Válasz is gondban van, új tulajdonost kell keresniük, akkor életben maradhatnak. Az Indexnél nincsenek anyagi problémák, jogi és minden szempontból különálló egység, az online lap önfenntartó.