Tűzpárbaj alakult ki ma hajnalban Párizs északi, Saint-Denis negyedében a terrorellenes rendőri erők rajtaütése során. Az akcióban egy nő felrobbantotta magát, egy másik terrorista szintén meghalt, a harmadik, aki a pénteki merényletek feltételezett szervezője, a belga Abdelhamid Abaaoud, elsáncolta magát a lakásban.

Öt rendőr is megsebesült a rajtaütési akcióban. A környéket körbezárták, a lakóknak otthon kell maradniuk. A Saint-Denis központjában lévő oktatási intézmények zárva maradtak. Nem közlekednek a városközpontban a tömegközlekedési eszközök sem. A helyszínre a katonaságot is kivezényelték. Közben kiderült, hogy van még egy szökésben lévő elkövető, őt is üldözik. Stéphane Le Foll kormányszóvivő ma délben bejelentette: véget ért a Saint-Denis elővárosban elindított rendőrségi művelet. Hét embert őrizetbe vettek és valamennyi feltételezett terroristát ártalmatlanították.

Bombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában az Air France francia légitársaság két Párizsba induló utasszállító járata. Mindkét gép kényszerleszállást hajtott végre, és az utasokat kiszállították.

Le kellett zárni a hannoveri főpályaudvart is az éjszaka egy gyanús csomag miatt. A németeket a külföldi titkosszolgálat informálta a készülő terrortámadásról.