Ungaria îşi va proteja graniţele în orice circumstanţe, niciunui imigrant ilegal nu i se va permite intrarea în ţară, a declarat Péter Szijjártó, ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior la Belgrad, după ce duminică guvernul de la Budapesta a anunțat că suspendă accesul în zona de tranzit de la granița cu Serbia pentru o perioadă nedeterminată, „pentru că există o legătură între coronavirus şi migraţia ilegală”.

Parlamentarii UDMR sunt pregătiţi să asigure majoritatea necesară pentru votarea Guvernului Cîţu, dar o decizie finală depinde de soarta Ordonanţei 26/2020 privind modificarea legii alegerilor, a declarat liderul formaţiunii, Kelemen Hunor după consultarea avută cu premierul desemnat.

Mai mulți politicieni din fostul Partid Civic Maghiar, fuzionat cu Partidul Popular din Transilvania, se vor înscrie în Partidul Oamenilor Liberi. Informația a fost confirmată atât de fosta conducere a filialei PCM Mureș, cât și de liderul POL, Dan Mașca.

Primăria Municipiului Baia Mare a curățat și remontat cele 12 indicatoare de la intrările orașului, vandalizate de necunoscuți în weekend, inscripțiile în maghiară și germană fiind măzgălite cu vopsea roșie, galbenă și albastră.

Bejegyzés navigáció