• Darius Vâlcov ar fi dat un milion de lei unui intermediar, în 2013, pentru achiziţia de tablouri, cu care intenţiona să deschidă o galerie de artă în Capitală, aici fiind găsite de anchetatori 29 de opere de artă, unele semnate de Nicolae Tonitza şi Ştefan Luchian, potrivit unor surse judiciare.
  • Reprezentativa României a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci contând pentru etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  • Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat că a prăbuşit avionul Germanwings în Alpii francezi, ar fi emigrat din România în Germania, în anii ?70, susţine publicaţia locală Donau Kurier, într-un reportaj realizat în oraşul în care au locuit până de curând bunicii tânărului.
  • Persoane cu afecţiuni psihice pot avea reacţii imprevizibile în anumite situaţii, chiar dacă anterior au părut perfect normale, iar când se produce un eveniment dramatic, se vorbeşte de antecedentele ?făptuitorului? şi se pune întrebarea ?cine se face vinovat?, spune medicul psihiatru Rodica Năstase.

Bejegyzés navigáció