Méra World Music 2019

Augusztus első hétvégéjén, pontosabban augusztus elseje és negyedike között került sor a Cifra Kalotaszeg szívében a Méra World Music fesztivál negyedik kiadására, amelynek központi helyszíne idén is a Szarka- telek volt. A szervezők, Bethlendi András és Varga Zoltán illetve az őket segítő stáb és a markonyi de lelkes önkéntes, illetve a fellépők idén is varázslatos hangulatot biztosított mindazoknak akik a fesztivál négy napján kilátogattak Mérába.

Continue Reading

Világzene Kalotaszegen

 Ma délután hat órakor kezdődik a Méra World Music világzenei fesztivál 2019-es kiadása a Kjartan és a Hét Hat Club együttes előadásával. Az együttes tagjai már évek óta a mérai világzenei fesztivál jam session-jeinak kemény magját képezik, a legelső fesztiválon is részt vettek.

(tovább…) Continue Reading

Méra World Music 2019

Csütörtökön, augusztus elsején kezdődik a Méra World Music világzenei fesztivál, amely hétfő hajnalig várja látogatóit. A cifra Kalotaszeg szívében, a Kolozsvártól mindössze 13 kilométerre található Mérában újra felcsendül a népzene és világzene, a meghívott előadók Dél-Amerikától, Észak Európáig a világ minden tájáról érkeznek a Szarka-telekre, amely a szíve ennek a családias hangulatú, néhány ezer főt megmozgató fesztiválnak.

(tovább…) Continue Reading