Munka és magánélet. Gyakorta összefolyik, mindenesetre hatást gyakorol egymásra. Ami a munkahelyen történik, az kihat a magánéletünkre és a személyiségünkre – mondja Gönczi Dorka és Varga Zsolt. A munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas budapesti mediátor és kommunikációs szakember, neves színészek (Pokorny Lia, Cserna Antal és Elek Ferenc) közreműködésével, létrehozták a Munkatársas színpadi produkciót, amelyet alig egy hete a székelyudvarhelyi, a csíkszeredai és a sepsiszentgyörgyi közönség is láthatott.

A munkatársaink tulajdonképpen a második családunk. De hol a határ? Hogyan szabhatjuk meg azt mi magunk? Hogyan menthet egészséget, életet a jó kommunikáció és konfliktuskezelés?

A munkahelyi játszmákat feldolgozó, szórakoztató, előadás különlegessége az improvizáció. A színészek megmutatnak helyzeteket, amelyekben bőven van lehetőség azonosulásra, a szakemberek magyarázatai pedig árnyalják a történeteket.

Milyen egészségügyi kockázatokkal járhatnak a munkahelyi konfliktusok, és miért gyógyít a munkatársasozás? A mai félórában egyebek mellett ennek járunk utána. Vendégeink: Gönczi Dorka mediátor, Varga Zsolt kommunikációs szakértő, Pokorny Lia, Cserna Antal és Elek Ferenc színművészek.

Hallgassa meg a műsort!

Piros. Produkció