Departamentul pentru Relații Interetnice a publicat lista proiectelor inițiate de organizații ale minorităților naționale ce vor fi finanțate în următoarea perioadă. Fondurile sunt destinate revitalizării sectorului cultural afectat de pandemia de coronavirus.

Ministerul Mediului a început consultările având ca scop finalizarea proiectului de lege prin care România va transpune în legislația națională directiva europeană privind economia circulară și interzicerea produselor din plastic de unică folosință, a anunțat ministrul mediului, Tánczos Barna.

Curtea Constituțională a Ucrainei a constatat că actul normativ privind limba oficială este în consonanță cu legea fundamentală. Curții i-a luat peste un an să se pronunțe cu privire la legea criticată de țările mamă ale minorităților din Ucraina, inclusiv România și Ungaria.

UDMR respinge insinuările ministrului justiției, Stelian Ion, care sugerează că, prin poziția adoptată cu privire la competențele secției speciale după desființare, Uniunea face jocurile Ungariei.

Bejegyzés navigáció