• Reportaj de la expoziţia de design vestimentar de la Institutul Maghiar din Bucureşti în cadrul Romanian Design Week.
  • Reportja despre caravana culturală organizată de Teatrul din Arad.
  •  Prefectul judeţului Covasna, Ráduly István, afirmă că a intervenit pentru modificarea traseului viitoarei autostrăzi Braşov-Bacău, astfel încât să fie evitată poluarea fonică a localităţilor Ozun şi Sântionlunca. Autostrada Braşov – Bacău (A13) va fi lansată la licitaţie pentru execuţia lucrărilor în al doilea trimestru din 2023, fiind, după Sibiu – Piteşti, a doua autostradă peste Carpaţi scoasă la licitaţie pentru construcţie.
  • Astăzi la ora 13 se desfăşoară conferinţa „Strălucire multicoloră: Art Nouveau în Oradea”, organizată de Consulatul General al Ungariei de la Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Holnap – la Casa Darvas – La Roche.
  • Comisia Europeană a lansat o procedură infringement împotriva Ungariei, după decizia autorităţii naţionale de reglementare să priveze de antenă postul de radio independent Klubradio, văzută ca o nouă lovitură dată pluralismului media, potrivit AFP. Klubradio este difuzat online din februarie, după ce i-a fost respins apelul de a-şi păstra licenţa de exploatare.
  • Potrivit planurilor, în timpul vizitei sale în Ungaria, care va dura o zi şi va avea loc în luna septembrie, Papa Francisc ar urma să se întâlnească cu preşedintele Áder János şi cu prim-ministrul Orbán Viktor, a transmis Conferinţa Episcopilor din Ungaria (MKPK), agenţiei ungare de presă MTI.

Bejegyzés navigáció