• Fostul Hotel Malnaș Băi din comuna covăsneană Malnaș va fi reabilitat și transformat într-o școală de formare a specialiștilor în domeniul balnear. Investiția se va ridica la peste 24,6 milioane de lei.
  • INTERVIU cu horticultorul BUTA Erzsébet, profesor la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinară din Cluj-Napoca despre flori şi plante ornamentale comestibile.
  • Subprefectul judeţului Covasna, DULÁNYI-BALOGH Szilárd, a anunţat marţi că va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene USR PLUS. Alegerile pentru structura de conducere judeţeană USR PLUS Covasna au loc peste 10 zile. Dulányi-Balogh Szilárd a intrat în politică în urmă cu aproape 4 ani, la sfâşitul lunii martie 2019 fost ales în fruntea filialei USR Covasna, având un mandat de doi ani, iar anul acesta a fost numit subprefect.
  • Continuă campania de mini-maratoane de vaccinare în zonele rurale din județul Covasna. Acțiunile sunt organizate în parteneriat cu primăriile. Astăzi se vaccinează la Vârghiș, joi Aita Mare iar vineri în comuna Dalnic.
  • 10 iunie: „Ziua Mondială Art Nouveau” – 10 orașe din România s-au înscris cu evenimente în programul sărbătorii internaționale a patrimoniului Art Nouveau. „Ziua Mondială Art Nouveau” a fost stabilită în anul 2013, la iniţiativa Ungariei, în amintirea arhitectului maghiar Lechner Ödön (m.10.VI.1914) şi arhitectului catalan Antoni Gaudí (m.10.VI.1926), reprezentativi pentru curentul Art Nouveau.

Bejegyzés navigáció