Decontarea directă, împreună cu alte măsuri propuse de către Autoritatea de Supraveghere Financiară printr-un proiect de ordonanță de urgență, va revoluționa piață RCA – susține József Birtalan, membru ASF într-un interviu acordat postului nostru.

La solicitarea Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Alba Iulia și a Ordinului Franciscanilor, guvernul va permite organizarea pelerinajului de la Șumuleu Ciuc, eveniment cu o tradiție de sute de ani care adună sute de mii de credincioși în fiecare an, în sâmbăta de dinaintea Rusaliilor.

Actorii și muzicienii orășeni protestează împotriva planurilor noului președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolovan, care prevăd desființarea celor două teatre, român și maghiar, și plasarea angajaților celor două instituții sub cupola unei administrații comune, cu contracte de muncă încheiate pe perioade scurte.

Un român a fost arestat în Ungaria pentru un jaf armat comis  în urmă cu doi ani. Bărbatul, cu ajutorul unui complice, s-a dat drept polițist și a jefuit trei românce care se îndreptau din Germania spre casă.

Bejegyzés navigáció