• REPORTAJ despre a 10-a ediție a întâlnirii femeilor din Șumuleu Ciuc, organizat online de Asociația Áradat. Tema întâlnirii din acest an a fost: Tabuuri și secrete.
  • INTERVIU cu psihologul BOROTA Gábor (din Miercurea Ciuc) despre puterea transformatoare a autocunoașterii și a credinței creștine.
  • COMEMORARE: În data de 9 decembrie 2016 a murit medicul şi omul politic BÁRÁNYI Francisc, fost ministru al sănătăţii, deputat UDMR în trei legislaturi; membru fondator al Uniunii Democrate a Maghiarilor din Banat; fondatorul Serviciului de Ajutor Maltez în România (n. 1936)
  • În Ungaria a început acţiunea de înregistrare a persoanelor care doresc vaccinarea împotriva coronavirusului pe pagina web: vakcinainfo.gov.hu. Deocamdată nu există un vaccin care să aibă aprobare din partea autorităţilor ungare, însă se analizează vaccinul rusesc şi, în scurt timp, va sosi în Ungaria şi documentaţia cu privire la vaccinul chinezesc.
  • Premierul ungar ORBÁN Viktor crede că Ungaria şi Polonia au şanse bune pentru victorie în disputa privind bugetul Uniunii Europene. Cele două țări insistă pentru separarea temelor referitoare la bugetul Uniunii şi statul de drept, altfel vor exercita dreptul de veto pe bugetul UE la summitului european.

Bejegyzés navigáció