Ideea salariului minim la nivel european este supraapreciată, adoptarea unei astfel de măsuri nu ar aduce niciun beneficiu real angajaților din România – consideră europarlamentarul Winkler Gyula.

Unul dintre cele mai mari grupuri media din Cehia, Economia, a decis să susțină cu 200.000 de euro proiectul Telex, lansat de jurnaliștii demisionari ai Index.hu, cel mai mare portal de știri din Ungaria, preluat recent de către apropiați ai premierului Viktor Orbán.

Pentru că tradiționala universitate de vară de la Băile Tușnad nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus, premierul ungar, Viktor Orbán și-a publicat discursul pregătit pentru ediția din acest an în cotidianul „Magyar Nemzet”, exprimându-și ideile, din nou, despre lupta dintre liberalism şi iliberalism.

Guvernul Ungariei alocă aproximativ 4,2 miliarde de forinţi (11,6 milioane euro) pentru sprijinirea și formarea cadrelor didactice din rândul minorităților, a anunțat Miklós Soltész, secretar de stat responsabil pentru relaţia cu cultele, minorităţile şi societatea civilă. În Ungaria, 110 000 de copii beneficiază de educaţie în limbile minorităților.

Bejegyzés navigáció