Erste Liga, campionatul echipelor de hochei din România, Ungaria şi Slovacia, va lua startul la 11 septembrie, însă din cauza pandemiei de coronavirus şi a numărului mare de cazuri din România, cele trei echipe din ţară – Corona Braşov, HK Gheorgheni şi SC Csíkszereda – vor juca între ele, în primele etape. Anunţul a fost făcut la Budapesta.

Serviciul de Asistenţă Juridică în Domeniul Minorităţilor “Mikó Imre” a anunţat că va ataca în instanţă ordonanţa de clasare a procurorului în cazul violenţelor care au avut loc anul trecut, la 6 iunie, la cimitirul militar din Valea Uzului.

István Beke, condamnat la cinci ani de închisoare pentru acuzaţia de terorism, va putea depune cerere de eliberare condiţionată la 25 noiembrie 2020 – a stabilit Tribunalul Braşov, printr-o hotărâre definitivă, devansând cu două luni termenul stabilit de prima instanţă.

Ministrul egiptean pentru cooperare internaţională, Rania Al Mashat, l-a invitat pe omul de afaceri Elon Musk să descopere la faţa locului originea piramidelor. Invitaţia vine ca reacţie la o postare a fondatorului Tesla şi SpaceX pe Twitter în care acesta afirma că vestitele morminte ale faraonilor au fost construite de extratereştri.

Bejegyzés navigáció