• Conducerea clubului Sepsi OSK a lansat, ieri, un apel prin care cere forurilor competente să ia atitudine cu privire la scandările xenofobe, manifestate la adresa echipei din Sfântu Gheorghe, după finala Cupei României.
  • UDMR îl desemnează din nou pe BORBOLY Csaba pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Harghita. Borboly se află deja de trei mandate în fruntea judeţului Harghita. Alianţa Maghiară din Transilvania a anunțat ieri, că va avea propriul candidat la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Harghita, în persoana lui MEZEI János, preşedintele Partidului Civic Maghiar.
  • Fundația Transylvania Trust își anunță și în acest an Tabără de restaurare aCastelului Bánffy din Bonțida! Tabăra va avea loc în perioada 26 iulie – 8 august și este destinat în special studenților arhitecți, ingineri constructori, peisagiști, arheologi, istorici de artă, muncitorilor din industria construcțiilor care doresc să se specializeze în domeniu, dar și altor persoane care sunt interesate de restaurarea monumentelor istorice. La finalul taberei de restaurare cursanții vor primi un certificat de participare (recunoscut ca și practică universitară – în cazul studenților).
  • Clubul Auto Crono organizează sâmbătă, 25 iunie, Trofeul Metalubs Șugaș Băi, a 3-a etapă din cadrul  Campionatului Național de Viteza in Coasta (CNVC)2  care se va desfășura  pe drumul ce leagă Sfântu Gheorghe de stațiunea Șugaș Băi.

Bejegyzés navigáció