Tőlünk függ, hogy az lesz-e, vagy sem. A hatalmi önzés gyümölcse. S ennek előbb vagy utóbb megisszuk a levét. Hatalmi önzés érvényesült a második világháború idején is, amikor Amerika nem a fasizmus leveréséért vagy az Európában élő zsidók megmentéséért szállt harcba, hanem azért, hogy a németek és a japánok legyőzésével nagyobb hatalomra – erősebb pozícióra tegyen szert világszerte. Csak szemkiszúrás volt minden egyéb… És most is valami ilyesmi készül. Ezt készítik elő egyes vezető nyugati politikusok és az őket heccelő értelmiségiek – úgymond – elejtett szavai, alkalmi nyilatkozatai, elszólásai. Hadd lássuk csak, miket mondanak!

Az egyik nagyokos azt mondja: „A társadalom számára nem üzlet az, ha megengedi a degeneráltaknak, hogy fajukat örökéletűvé tegyék.” Vagyis színre lép újra a fajelmélet! Hogy kik azok a degeneráltak? Hát, akik még mindig hisznek abban, hogy az élet, a gyermek és maga az ember vitathatatlanul nagy érték – amit védeni kell minden áron, amit meg kell őrizni és meg kell menteni bármely csapástól. Az egyik amerikai nagyokos odáig megy, hogy ki meri jelenteni: „A világon összesen 250—300 millió lakos lenne az ideális – vagyis 95 százalékkal kevesebb, mint jelenleg.”

Első látásra már képtelenségnek tűnik, de ne higgyük azt, hogy a világ vezetői – és főleg a hangadóik! – képtelenségnek tartják a népirtást. Sőt közöttük van olyan is, aki odáig megy, hogy azt mondja: tekintélyuralomra és fasizmusra van szükség ahhoz, hogy a népszaporodást megállítsák, és hogy a népességet csökkentsék. És nagy amerikai meg nyugat-európai szakértők mondják ezt! – nem pedig valamelyik eszeveszett terrorista. Ez az, ami igazán félelmetes.

Sőt, az egyik nyugati nagyokos nem restell ötleteket adni a népirtáshoz. Szerinte: „ahhoz, hogy valóban csökkentsük a lakosságot, gyorsan harctérre kell küldeni minden férfit, és meg kell ölni jelentős számú termékeny nőt”. Hát mi ez, ha nem uszítás a gyilkosságra? – amiért világszerte büntetés jár. Jelenleg még az jár. De vajon meddig?

Egy másik nagyokos pedig a népszaporodást a rákbetegséghez tartja hasonlónak. Szerinte a tüneti kezelés helyet át kell állni ennek a betegségnek, a népszaporodásnak nevezett rákfenének a megszüntetésére. Ezért: „A világ népességének stabilizálása céljából naponta ki kell irtani 350 000 embert.”

Azt is hallhatjuk tőlük, hogy „az idős személyek haszontalan fogyasztók”. Sőt, egy texasi ökológia professzor számba veszi, hogy melyek a leghatékonyabb módszerek a világ lakosságának kiirtására. A betegségeket tartja a leghatékonyabbnak. Nem a SIDÁ-t, mert az lassan öl, hanem az Ebolát. De jónak tartja a madárinfluenzát is. Fölmerül bennem a gyanú, hogy talán ezért, népirtás céljából terjesztették el világszerte a koronavírust is? Meglehet. A világ vezető országainak nagyokosait hallgatva minden elképzelhető. Legalábbis, nem lehet megcáfolni…