• Reportaj de la Miercurea Ciuc despre cea de-a XXII-a ediţie a întâlnirii prim-lăutarilor din Transilvania. Atelierele de perfecţionare s-au desfăşurat sub conducerea profesorilor de la Facultatea de Muzică Populară din cadrul Conservatorului Liszt Ferenc din Budapesta.
  • Reportaj despre Ziua Diasporei de la Arad.
  • În localităţile Baraolt şi la Malnaş-Băi din judeţul Covasna a fost inaugurată, ieri câte o grădiniţă renovată prin sprijinul statului maghiar. În cadrul renovărilor celor două grădiniţe, partenerul din România al statului maghiar a fost Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din România (UCDMR) – reportaj.
  • Astazi in cadrul in cadrul Târgului de carte Gaudeamus Radio Romania, la standul Editurii Herg Benet va avea loc lansarea cărţii lui Farkas Király cu titlul Salva în prezenţa autorului, a editorului şi scriitorului Ciprian Măceşaru. Moderator Evelin Márton. Publicarea volumului se înscrie în cadrul proiectelor „30 de ani în libertate” al Institutului Balassi din Bucureşti – insert cu Farkas Király.
  • Institutul Cultural Român ‘Trilogia transilvană’, de Miklós Bánffy, apărută la Editura ICR, a fost nominalizată la Premiul Cartea Anului Volumul ‘Trilogia transilvană’, semnat de Miklos Banffy, considerat astăzi una dintre operele de referinţă ale secolului XX, apărut în 2019 la Editura Institutului Cultural Român, a fost nominalizat la Premiul Cartea Anului, ediţia a XVIII-a, un proiect al Uniunii Scriitorilor din România.

Bejegyzés navigáció