A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt, mint például a havazás vagy jegesedés több járatát törölte a Wizz Air és a Tarom légitársaság is ma. A Wizz Air Barcelonából induló járata ma nem érkezik meg Bukarestbe, hasonlóképpen a Tarom légitársaság is törölte Suceavaból, Chișinăuból, Nagybányáról és Temesvárról induló járatait. Már tegnap este hasonló problémákat kellet megoldaniuk a légitársaságoknak, egy nagybányai járat utasait busszal szállították a kolozsvári reptérre, hogy onnan Bukarestbe utazhassanak.

Országszerte több helyen utakat, útszakaszokat zártak le. Lezárták például az A2-es autópálya néhány szakaszát is a jegesedés miatt, illetve más útszakaszokat is Bukarest és Konstanca között.Az A2-es autópálya a főváros és Drajna Noua település között van lezárva. Ma délutánig sárga vészjelzés van érvényben jegesedés, havas eső és erős szél miatt Moldvában és a Bánátban, Olténiában és Erdély egyes részein esőre és havas esőre, többfelé sűrű köd képződésére kell számítani.

A Román Állami Vasúttársaság arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy ma reggel leállt a vasúti közlekedés Strâmbuţa és Fehér-Kövek között a síneket borító törmelék és kitört fák miatt. Az útvonalon már elkezdődött a sínek letakarítása. Ezen kívül Bukarest közelében a magasfeszültségű huzalokra esett nagy mennyiségű jeges eső miatt áramingadozás, olykor áramkiesés lép fel, ami lassítja a vasúti forgalmat.