A műsor témái:

A héten a kormány elfogadta azt a pénzügyi törvénycsomagot, amely nagyon komoly ellenállást váltott ki egyes szakszervezetek részéről és a sajtóhírek szerint ezek a megmozdulások folytatódni fognak. Miért volt erre szükség?

A hét végén Dimitri Pleskov, orosz elnöki tanácsos nyilatkozata szerint találkozóra kerül sor Vladimir Putin orosz és Donald Trump amerikai elnök között. A két nagyhatalom vezetője az Ázsia és Csendes Óceáni Gazdasági Együttműködés Fórumán Vietnámban fog tárgyalóasztalhoz ülni. A megbeszélések témája várhatóan az Észak Korea nukleáris fegyverkezése kapcsán kirobbant válság lesz.

A jövőben a férfiak is szülhetnek gyerekeket. Richard Paulson, az amerikai Szaporodásbiológiai Társaság elnöke szerint ez akár már holnap is lehetséges, mindössze néhány apróbb részletkérdést kell még megoldaniuk a kutatóknak. Paulson szerint egy férfi akkor adhat életet egy újszülöttnek, ha testébe anyaméhet tesznek be és bizonyos hormonális változtatásokat eszközölnek a szervezetében. A férfi biológiai adottságai miatt a szülés csak császármetszéssel lesz lehetséges. Mi erről a véleményed?