• OTP Bank România lanseaza noul program de conversie a creditelor în franci elve?ieni (CHF). Programul reprezintă un demers strategic, prin care punem la dispozi?ia clien?ilor noştri soluţii personalizate, pe termen lung, pentru rezolvarea dificultăţior înt?mpinate la plata ratelor lunare, facilitând un management imediat ?i echilibrat al creditelor în CHF – insert László Diósi, presedinte CEO OTP Bank Romania
  • Astăzi (ora 19.00) la Institutul Balassi din Bucureşti jurnalistul Csinta Samu va preszenta volumul lui intitulat ?Re-înnobilatorii Transilvaniei?. Cartea apărută la editura Heti Válasz vorbeşte despre şase familii ale aristocraţiei transilvane.
  • Aproape 200 de persoane au participat ieri după-amiază, la Sfântu Gheorghe, la un miting de solidaritate cu Beke Istvan Attila, aflat în arest preventiv, care este suspectat că ar fi intenţionat să detoneze un dispozitiv exploziv improvizat în timpul manifestaţiei organizate la Târgu Secuiesc cu prilejul Zilei Naţionale a României. Un miting similar a avut loc şi în municipiul Târgu Secuiesc.
  • Zilele Culturale Maghiare din Cluj – Festival de iarnă va avea loc între 11 şi 20 decembrie 2015- 80 de evenimente în 10 zile 80 de evenimente – concerte, expoziţii, prezentări de carte, spectacole de teatru – microstagiune a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, activităţi pentru familii şi copii, spectacol de operetă, recitaluri de muzică clasică, seri de dans, petreceri.
  • Budapesta: Institutul Cultural Român organizează spectacolul ?Apolodor” (după textul lui Gellu Naum), interpretat de Ada Milea, Dorina Chiriac şi Radu Bânzaru, în sala de evenimente culturale a vaporului ?A38? din capitala ungară (ora 18:00).
  • Casa Naţională de Comerţ din Ungaria a inaugurat ieri, la Arad, un birou regional, acesta fiind al zecelea din totalul de 22 pe care intenţionează să le deschidă în România. Directorul acestui birou regional este Andreea Kranowszky Nagy. Biroul de la Arad vine în sprijinul firmelor ungare prin oferirea unor servicii complexe de export, ceea ce reprezintă o iniţiativă inovatoare şi progresivă.
  • Partea a II-a a emisiunii, ?Natúra Stúdió? va fi realizata de Benedek Csilla. Invitatul emisiunii: Dr. Birta Székely Noémi (Cluj). Tema interviului: videotraining (o metoda scurta si intensiva de dezvoltare pentru specialisti, respectiv pedagogi, asistenti sociali, asistenti medicali sau alte persoane care lucreaza in domeniul sanatatii).

Bejegyzés navigáció