• Mici firme de IT sau echipe de tineri care vor sa intre in afaceri sunt asteptate sa se inscrie pana pe 29 mai la SprintPoint, un program de pre-accelerare in care tinerii antreprenori vor putea beneficia de sesiuni de mentorat si contacte cu potentiali investitori pentru demararea sau dezvoltare unor afaceri in domeniul tehnologiei informatiei.
  • Guvernul a publicat miercuri, pe site-ul Ministerului Finanţelor, proiectul de lege al amnistiei fiscale care ar putea salva multe dintre cluburile de fotbal din România prinse în menghina datoriilor către bugetul de stat.
  • In perioada 14-17 mai se desfasoara evenimentul dance.movement.theater la Gheorgheni in cadrul Zilelor Judetului Harghita, editia a 9-a. In cadrul dance.movement.theater  spectatorii vor putea viziona 6 specatcole de teatru, printer care si cea a Tearului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti.
  • Astăzi se aniversează 200 de ani de la înfiinţarea bisericii reformate din Bucureşti.
  • În emisiunea ?Cotidiene?,  realizat de Forró László, difuzăm partea a II-a a conferinţei senatorului UDMR Markó Béla privind învăţământul în limba maghiară din România ultimilor 25 de ani, respectiv un reportaj de la cea de-a XV-a ediţie a Sărbătorii Câmpeneşti Maghiare din Arad.

Bejegyzés navigáció