Bonyolódik a Lucan-ügy

Emil Boc, Kolozsvár polgármestere és Florian Bodog egészségügyi miniszter is érintett a sikkasztással gyanúsított, hatósági felügyelet alatt levő Mihai Lucan kolozsvári urológus ügyében ? állítja Emanuel Ungureanu, a Mentsétek meg Romániát Szövetség parlamenti képviselője, aki gyakorlatilag kirobbantotta az ügyet azzal, hogy sorozatos feljelentéseket tett a gyanúsítottak ellen, illetve több ízben felhívta a közvélemény figyelmét a súlyos visszaélésekre. (tovább…)

Continue Reading

Folytatódnak a kihallgatások az Udrea?Buzăianu ügyben

Gheorghe Flutur szenátort, a Demokrata-liberális Párt (PDL) volt főtitkárát is kihallgatta a korrupcióellenes ügyészség (DNA) abban az ügyben, amelyben Elena Udrea volt idegenforgalmi miniszter ellen eljárás folyik egy tengerparti villa gyanús körülmények között történt eladása, valamint a Hidroelectrica és egy magáncég között létrejött szerződés miatt. (tovább…)

Continue Reading

Boc a törvényhez ragaszkodik

Reagált a Napoca FM rádióban Emil Boc kolozsvári polgármester arra, hogy Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere és Vákár István, a Kolozs megyei tanács megbízott elnöke is aláírta azt a kérelmet, amellyel a többnyelvű városnévtáblák ügyében a polgármesteri hivatal ellen indított perhez csatlakoztak. (tovább…)

Continue Reading