Vizita ministrului economiei, Claudiu Năsui la Budapesta, şi declaraţiile care au urmat şedinţei plenare a Comisiei Mixte Interguvernamentale de Cooperare Economică Româno-Maghiară marchează o schimbare la nivel bilateral, după ani de răceală în relaţia româno-ungară.

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Asztalos, a făcut plângere penală împotriva unui autor necunoscut, după ce pe panoul unei stații de autobuz din centrul Capitalei a apărut un mesaj de amenințare cu moartea la adresa lui şi a instituţiei pe care o conduce.

Interviu cu chimistul Szilárd Fejér, liderul grupului de cercetători care efectuează măsurători cu privire la răspunsul imun declanşat de vaccinul anti-Covid şi/sau de infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Studiul conţinând rezultatele măsurătorilor din ultimul an este redactat şi urmează a fi publicat.

Interviu cu preşedintele Partidului Comunităţii Maghiare din Slovacia, Krisztián Forró, despre unificarea forţelor politice care reprezintă interesele maghiarilor din Slovacia.

Bejegyzés navigáció