• Acţiuni de binefacere şi ajutorare a celor nevoiaşi în judeţul Arad – reportaj
  • Ce se pune pe masa din seara de ajun în Dorobanţi, judeţul Arad, cum se prepară ciorba de Crăciun – reportaj
  • În primăvară, după ce s-a topit gheaţa, va putea începe recoltarea caraşilor argintii care au suprapopulat Lacul Sfânta Ana şi care au perturbat echilibrul ecologic al acestuia, a declarat Elek Levente Dósa, preşedintele Asociaţiei Sfânta Ana, pentru agenţia ungară de presă MTI, după o conferinţă online în cadrul căreia a fost prezentată situaţia lacului.
  • Potrivit unui studiu publicat marţi de site-ul statistic Erdélystat.ro, regiunile României arată o imagine foarte diferită în ceea ce priveşte creditele acordate populaţiei şi depozitele bancare.
  • Patronatul Sectorului Pirotehnic transmite un mesaj de responsabilizare în scopul prevenirii comercializării și utilizării de materiale pirotehnice ilegale în perioada sărbătorilor de iarnă. Apropierea sfârșitului de an, dar și contextul pandemic absolut special în care ne aflăm, ne responsabilizează și ne determină să transmitem un mesaj puternic în societate, în ceea ce privește folosirea materialelor pirotehnice în perioada sărbătorilor de iarnă – avertizează Patronatul Sectorului Pirotehnic într-un comunicat.
  • Muzeul Tarisznyás Márton din Gheorgheni a ajuns în secolul XXI. primind pentru prima dată în istoria sa un depozit modern unde pot fi păstrate aproximativ 15.000 de obiecte muzeale pentru generaţiile următoare.

Bejegyzés navigáció