Președințele UDMR, Hunor Kelemen solicită demiterea ministrului muncii și consideră că fiind „lipsită de logică” decizia Violetei Alexandru de a lansa o petiție publică pentru a rezolva problema întârzierii salariilor la direcțiile județene ale Protecției Copilului, în loc „să se ocupe de rezolvarea problemelor din sistemul de protecție socială și să își asume responsabilitatea funcției ministeriale”.

Uniunea Democrată Maghiară din România şi Alianţa Maghiară din Transilvania au semnat un acord scris cu privire la participarea pe liste comune la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Pe lângă Uniunea Europeană, Ungaria poartă discuţii atât cu China şi Rusia, cât şi cu Israel, despre posibilitatea achiziţionării unor vaccinuri împotriva coronavirusului, a declarat ministrul ungar al Afacerilor Externe.

Președintele Comisiei pentru sănătate din Senat, UDMR-istul Attila László, susține că statisticile oferite zilnic de Grupul de Comunicare Strategică nu reprezintă situația reală, deoarece în județele din vestul țării, care înregistrează rate de infectare peste media natională, și numărul testelor este cu mult mai mare față de zonele din sudul și estul României, exceptând Bucureștii.

Bejegyzés navigáció