• Alianţa Maghiară din Transilvania (AMT) iniţiază negocieri cu UDMR în privinţa alegerilor parlamentare.
  • Firmele și producătorii locali ar putea să își valorifice munca în mediul online, pe un portal comercial dedicat doar lor. Ideea aparține Fundației Comunitare Covasna. Portalul comercial haromszeki.ro are scopul a veni în sprijinul întreprinderilor locale care au simțit din plin impactul economic negativ al noului coronavirus, spun inițiatorii. În prezent, proiectul se află în fază de studiu, însă odată lansată, această platformă va conecta cumpărătorii cu zeci sau chiar sute de producători autohtoni..
  • Doi artiști contemporani de marcă ai artelor vizuale din Ungaria (graficianul VÁSÁRHELYI Antal și artistul fotograf TÓTH György) vor avea astăzi un vernisaj la Institutul Cultural Maghiar din București. Expoziția va fi vernisată de graficianul și academicianul Mircia Dumitrescu. Vernisajul va fi precedat de un recital de pian al tinerei pianiste Carla Ungureanu, elevă de clasa a VI-a în cadrul Şcolii gimnaziale „Grigorie Ghica Voievod” din Bucureşti.
  • Premiul Bocskai al Universităţii Sapientia a fost acordat sâmbătă, la Târgu-Mureş, fostei preşedinte al Parlamentului Ungariei, SZILI Katalin.

Bejegyzés navigáció