Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentele din cadrul Zilelor Maghiarilor din Cluj vor fi organizate cu program redus. Numărul spectatorilor va fi limitat, iar
participarea se va face doar cu înregistrare prealabilă. Joi a început înregistrarea pentru evenimentele celei de-a XI-a ediţii a Zilelor Maghiare din Cluj, care se vor desfăşura în perioada 19-21 august.

Procesul, care avea ca scop soluţionarea acţiunii de stabilire a liniei de hotar formulată de comuna Sânmartin din judeţul Harghita în contradictoriu cu oraşul Dărmăneşti din judeţul Bacău, a fost transferat la Tribunalul Bacău.

Deși are o serie lungă de nemulțumiri vizavi de activitatea guvernului, UDMR va vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD numai dacă va fi convins că, în urma căderii guvernului, țara ar ajunge într-o situație mai bună – a declarat postului nostru liderul senatorilor maghiari, Attila Cseke.

Un tânăr din Sfântu Gheorghe (jud. Covasna) pedalează pentru a-i ajuta pe semenii săi cu diabet. Scopul său este să parcurgă cu bicicleta distanța de 8848 de km, adică înălțimea Everestului. Până acum a parcurs de 29 de ori drumul până la Șugaș Băi și înapoi (12 km), adunând 10 mii de lei.

Bejegyzés navigáció