• Ediţie specială: Alegeri prezidenţiale în emisiunea ”Faptele din spatele ştirilor” (emisiune de dezbateri despre subiectele cele mai arzătoare aflate pe agenda internă şi internațională)
  • Poziţia UDMR-ului în peisajul electoral: Participare slabă la vot în județul Covasna și Satu Mare, unde UDMR are un electorat maghiar important. Kelemen Hunor a primit 3,95% din voturile valabil exprimate.
  • La Institutul Balassi din Bucureşti va fi organizată, astăzi, o conferinţa de presă prilejuită de evenimentul Săptămâna Filmului Maghiar la Bucureşti. În cadrul conferinței de presă va fi vernisată expoziția de scenografie ale lui Damokos Csaba, recent câştigător al premiului Cel mai bun scenograf la Festivalul de Film de la Szolnok (Ungaria), pentru ultimul său film la care a colaborat, Valan – Valea îngerilor, turnat la Bălan (RO)  (ora 14:00). CORESPONDENȚĂ
  • În localitatea Vărşag (judeţul Harghita) a fost inaugurat duminică clădirea Şcolii Generale „Kőrösi Csoma Sándor”, renovată cu sprijinul statului ungar. În cursul lucrărilor care au fost sprijinite cu cca. 90 mii de euro, s-a mărit eficienţa energetică a clădirii cu un înveliş termoizolant, s-au efectuat transformări pe clădire şi au fost montate noi uşi şi ferestre.
  • Concert simfonic susţinu tde Filarmonica „Kodály” din Debreţin, , astăzi, în cadrul Festivalului muzicii clasice „Simfoniile toamnei” de la Oradea, care va avea loc în perioada 11 – 21 noiembrie.

Bejegyzés navigáció