• Astăzi începe, la Târgu Mureş, conferinţa „Secuimea Digitală”, organizat de IT PLUS Klaszter, cu scopul dezvoltarării sectorului IT în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş, Conferinţa are loc între 26-29 septembrie, la Târgu Mureş, în cadrul Universităţii Sapientia.
• La fiecarea meci al său din Europa Ligue, campionul Ungariei la fotbal, Ferencváros, va asigura 200 de bilete la jumătate de preţ microbiştilor din diaspora maghiară. Biletele pot fi rezervate prin email de fanii echipei din România, Slovacia sau Serbia.
• Preşedintele rus, Vladimir Putin, va vizita, din nou, Ungaria la sfârşitul lunii viitoare. Anunţul a fost făcut de ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior, Péter Szijjártó, la New York, după o întrevedere cu omologul său de la Moscova, Serghei Lavrov.
• Într-un sat de lângă Cluj, Gheorghieni, a fost inaugurată o grădiniţa cea mai modernă a Transilvaniei, construită cu sprijinul guvernului Ungariei, având un buget de 655.000 de euro. La inaugurare a participat şi secretarul de stat ungar responsabil pentru relaţia cu cultele, minorităţile şi societatea civilă, Miklós SOLTÉSZ.

Bejegyzés navigáció