• UDMR va înregistra astăzi, la ora 15.00, la sediul Biroului Electoral Central, lista candidaților Uniunii pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Pe primele locuri, eligibile, se află actualul eurodeputat Winkler Gyula, președintele Uniunii Federative a Naționalităților Europene, Vincze Loránt și fostul ministru al culturii, Hegedüs Csilla.
• Situația copiilor înscriși în clasele pregătitoare, în școlile cu predare în limbă maghiară. INSERT: KOVÁCS Irén, secretar de stat la Ministreul Educației. Pe 29 martie vor fi afișate în unităţile de învăţământ şi pe site-urile inspectorarelor şcolare listele copiilor înscrişi după prima etapă.
• Cea mai importantă expoziţie a industriei de panificaţie, cofetărie şi HORECA Gastropan îşi va deschideporţile, mâine la Arad. Pentru prima oară expoziţia va avea şi un stand naţional maghiar unde Societatea Nonoprofit Rețeaua de Dezvoltare Economică Central Europeană (Ungaria) va oferi posibilitatea firmelor de profil din Ungaria să se prezinte publicului.
• Vom difuza un interviu cu două profesoare de desen – Bajczi Marianna (Vietnam) și Zabó Kitti (Malaezia) – despre rolul, efectele și sensul culorilor în viața omului, respectiv despre culorile primăverii și simbolismul acestora. Cele două profesoare au susținut o serie de cursuri de desen, organizate împreună cu Centrul de protecţie a copilului ”Sfântul Ladislau” din Băile Tușnad în favoarea copiilor care provin din familii cu situație materială nesigură.

Bejegyzés navigáció