Negyedik alkalommal szervezte meg március 22. és 23. között a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Interdiszciplináris Tehetségfórum elnevezésű diákkonferenciáját a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézettel együtt.

A tudománykommunikációs konferencián 22 előadó 21 előadással szállt versenybe a legjobb előadó címért, a társadalom-, humán-, természet- és reáltudományok területéről. A szervezők három díjat, egy közönségdíjat ítéltek oda a legügyesebb előadóknak, valamint a legjobb kérdezőt is díjazták.

A verseny első helyezettje Elekes Gyopár (BBTE, Fizika Kar, Számítógépes fizika mesterképző szak), előadásának címe: Zenei harmónia: tény vagy vélemény?; második helyezett Csíki Ottó (BBTE, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, Vállalati Pénzügyi Menedzsment mesterképző szak), előadásának címe: Az autókereskedések telephelyválasztását  befolyásoló tényezők Romániában; harmadik helyezett Tasnádi István (BBTE, Bölcsészettudományi Kar, Önálló magyar szak, alapképzés), előadásának címe: Fáji János naplója. A közönség díját Gyenge L. Ervin szerezte (BBTE, Biológia és Geológia Kar, Orvosi biológia mesterképző szak), előadásának címe: Hogyan készült: Rezisztens mikrobák. A konferencia legjobb kérdezőjének Téglás Ákos (BBTE, Fizika Kar) bizonyult.