Először szerveznek Romániában tábort olyan családoknak, amelyekben onkológiás megbetegedéssel rendelkező gyerek él. A Yuppi Tábormozgalom Egyesület a részt vevő családok minden tagjának egyéni és a család egészének is terápiás programokat biztosít.

A táborba 10 éves és annél kisebb onkológiai beteg kisgyerekek családjainak jelentkezését várják, beleértve a szülőket és az egészséges testvéreket is. A Yuppi családos tábora augusztus 24-27. között esedékes, a maros megyei Mezősályin. Jelentkezni május 1-ig lehet yuppicamp.ro internetes oldalon..

?Évről évre igyekszünk úgy fejleszteni táborainkat, hogy minél több beteg gyerek részesülhessen gyógyító élményekben. A Családi Onkológia Tábort ebből a meggondolásból hoztuk létre, hogy az egészen picik, az ovisok vagy a még kisebbek is részesülhessenek a terápiás tábori programokban. Ez pedig csak a teljes családdal együtt lehetséges!? ? olvasható az egyesület Transindexhez eljuttatott közleményében. A Családi táborban a szervezők orvosok és nővérek jelenlétét is biztosítják.

A kolozsvári Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011 óta szervez élményterápiás táborokat Mezősályin, Maros megyében. Jelenleg a Yuppi 34 orvos szakértővel dolgozik együtt.