? Vom vorbi despre Programul de Guvernare al cabinetului Grindeanu, care se ocupă în 2 pagini cu drepturile minorităţilor naţionale, multe dintre obiectivele din acest capitol se regăsesc ?i în programul electoral al UDMR. Privind relaţiile româno-maghiare Programul de Guvernare promite printre altele soluţionarea moştenirii Gojdu (Emisiunea ?Talk show? – retrospectiva săptămânii politice va fi realizat de Szöcs Levente.)
? Judeţul Harghita vine în sprijinul judeţelor grav afectate de fenomenele meteorologice periculoase, astfel o autoşenilată de la ISU (Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă) a fost trimisă în judeţul Constanţa. Judeţul Harghita nu se confruntă cu ninsori abundente şi viscol, dar din cauza temperaturilor foarte scăzute din ultimele zile a fost activat codul de ger.
? Teatrul ?Andrei Mureşanu? din Sfântu Gheorghe demarează, săptămâna acesata, o campanie umanitară în beneficiul persoanelor nevoiaşe, cărora le va oferi gratuit obiecte vestimentare de iarnă.
? Conferinţă de presă susţinută de preşedintele Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania, Tokes Laszlo, la Oradea, ora 10.00.
? Guvernul german a amenin?at ieri seară că va suprima ajutorul său pentru dezvoltarea ?ărilor refuzând să îi primească pe compatrio?ii lor ale căror cereri de azil au fost respinse, în lumina disfunc?ionalită?ilor apărute cu autorul recentului atentat de la Berlin.

Bejegyzés navigáció