• Din ce în ce mai multe primării din judeţul Harghita lucrează la elaborarea regulamentelor privind utilizarea drumurilor forestiere, care au fost modernizate cu ajutorul fondurilor europene. Primarii sunt de părere, că este necesară şi schimbarea mentalităţii utilizatorilor acestor drumuri.
  • Transportatorii rutieri din România continuă protestele faţă de majorările tarifelor pentru asigurările RCA. Începând de astăzi, timp de o lună, la fiecare început de săptămână între orele 10:00 şi 12:00 vor circula cu viteză redusă pe şoselele de tranzit din mai multe judeţe, în semn de avertisment, dar fără a bloca complet circulaţia
  • Aproape 800 de absolvenţi s-au înscris în judeţul Harghita la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat care începe astăzi, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română ? proba A şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă ? proba B (16 ? 17 aug.)
  • După ce anul trecut nu s-a reuşit organizarea Târgului de berbeci din zona Ciucului, anul acesta târgul va fi ţinut la Cârţa, judeţul Harghita sâmbătă 20 august ? a anunţat senatorul UDMR Tánczos Barna sub a cărui patronaj se organizează manifestarea
  • Mai mut de 1000 de tineri din Transilvania s-au înscris la Întâlnirea Tinerilor de la Şumuleu Ciuc, judeţul Harghita, care începe astăzi lângă biserica franciscană unde se desfăşoară cel mai mare pelerinaj de Rusalii din Europa de Est. În cadrul întâlnirii tinerii vor avea posibilitatea de a se ruga împreună cu preoţii franciscani, a lega prietenii, dar vor fi şi diferite ateliere şi conferinţe pe teme religioase la întâlnirea cunoscută şi drept Cracovia Transilvană.

Bejegyzés navigáció