• Adunarea Generală a Uniunii Jurnaliştilor Maghiari din România a adoptat la Carei, judeţul Satu Mare noul Cod etic al ziaristului – corespondenţă
  • Începând de anul viitor proprietarii clădirilor neîngrijite, care au un impact negativ asupra aspectului urbanistic, vor fi supraimpozitaţi începând de anul viitor, în baza prevederilor noului Cod fiscal ? a declarat primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad
  • Până la începutul lunii viitoare se pot solicita bursele sociale (Bani de liceu) în toate şcolile din ţară. Valoarea bursei lunare este de 180 de lei.
  • Consiliul Judeţean Covasna va contracta un credit în valoare de 15 milioane lei pentru modernizarea drumurilor judeţene. Consiliul a semnat în 2012 un contract de credit cu CEC Bank tot în valoare de 15 milioane lei. Această sumă a reprezentat prefinanţarea a două proiecte europene, unul pentru realizarea Sistemului integrat de administrare a deşeurilor, iar cealaltă pentru reabilitarea Spitalului Judeţean Covasna.
  • Şase locuinţe de serviciu construite în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe vor fi atribuite, începând cu data de 1 noiembrie, medicilor şi farmaciştilor tineri care lucrează în sistemul public de sănătate. Complexul rezidenţial, care cuprinde trei garsoniere şi trei locuinţe cu câte trei camere, a fost construit de Fundaţia Studium-Prospero din Târgu Mureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Covasna şi Primăria municipiului Sfântu Gheorghe.

Bejegyzés navigáció