Háromhetes vakációt követően  ma újra elkezdődött az oktatás. A következő vakáció a félévek közötti lesz, február 4-e és 12-e között. Az érettségi vizsga előtt álló diákok vizsgákkal kezdik a második félévet.

A tavaszi vakáció március 30-án kezdődik és április 11-ig tart, május 6-a és 23-a között kerül sor a második, a negyedik és a hatodik osztályos tanulók országos felmérőjére. A nyári vakáció június 17-én kezdődik és szeptember 9-én ér véget.

A 12. osztályosok számára a tanév május 24-én fejeződik be, a nyolcadikosoknak június 7-én lesz az utolsó tanítási nap. Június 3-án a román szóbeli vizsgával kezdődik az érettségi. 5-én és 6-án a kisebbségi diákok anyanyelvből vizsgáznak. 7-e és 11-e között digitális készségükből kell számot adniuk. 12-én és 13-án az idegen nyelv szóbeli megmérettetését tartják. Az első írásbeli próbára július 1-én kerül sor.  Az iskola másként elnevezésű hétnek ebben a tanévben sincs központilag meghatározott időpontja. Az iskolák vezetősége dönthet arról, hogy az október 2-a és május 31-e közötti időszakban mikor szervezi ezt meg.