Kritikus állapotban van a Londonban megsérült román nő

Válságos állapotban van az a román állampolgárságú nő, aki megsebesült a tegnapi londoni merényletben ? közölte Románia nagy-britanniai nagykövete. Dan Mihalache az Agerpres hírügynökségnek elmondta, hogy a nőt megműtötték, de állapota továbbra is kritikus. Barátja lábtörést szenvedett, ő jól van ? mondta a nagykövet. A pár a férfi születésnapját töltötte a brit fővárosban, utóbbi ott szerette volna megkérni a barátnője kezét. (tovább…)

Continue Reading

Tudják ki az elkövető

A nyugat-törökországi Izmir városában őrizetbe vettek öt embert, aki gyaníthatóan kapcsolatban áll az Iszlám Állam  dzsihadista szervezettel, és köze lehet a szilveszter éjszakai isztambuli merénylethez – jelentette szerdán az Anadolu török hírügynökség. (tovább…)

Continue Reading

Támogatást kér Franciaország

Franciaország formálisan arra kérte az Európai Unió többi tagországát, hogy segítsék az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni harcát, és nyújtsanak katonai támogatást a terrorizmus ellen küzdő francia erőknek – jelentette be Jean-Yves Le Drian francia védelmi miniszter Brüsszelben. (tovább…)

Continue Reading