Reprezentanții inițiativei civice  europene Minority SafePack analizează posibilitatea de a se adresa Curții de Justiție a Uniunii Europene în urma refuzului Comisiei Europene de a face propuneri de acte normative cerute de semnatarii inițiativei  – a declarat europarlamentarul Loránt Vincze.

Ungaria este nevoită să caute surse de aprovizionare cu vaccin anti-Covid pe cont propriu, din cauza ritmului lent cu care acţionează Comisia Europeană – a declarat șeful cancelariei primului ministru, Gergely Gulyás. Potrivit acestuia, cabinetul Orbán negociază cu toate sursele posibile, inclusiv cu China şi Rusia.

La peste patru luni de la alegerile locale, Consiliul Local al municipiului Arad nu reușiște să aleagă un viceprimar. Coaliția de la București nu poate fi „replicată” la Arad, din cauza neînțelegerilor dintre PNL și USR-PLUS.

Deși faza de testare nu s-a terminat și pot apărea probleme în exploatare, ministrul mediului a decis operaționalizarea noului sistem de urmărire a masei lemnoase, denumit SUMAL. Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tánczos, este convins că sistemul va deveni principala armă a României în lupta cu tăierile ilegale de pădure.

Bejegyzés navigáció