• Afișarea rezultatelor la probele scrise a examenului de bacalaureat (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 8:00 – 12:00.
  • Potrivit unui sondaj, maghiarii din Transilvania se tem mai mult de efectele economice ale epidemiei, decât de îmbolnăvire. 73% dintre respondenţi cred că este foarte puţin probabil să se infecteze. Sondajul online a fost realizat  de către compania de sondare a opiniei publice SoDiSo Research din Cluj-Napoca, în perioada 5-17 iunie, despre efectele epidemiei. Chestionarele au fost completate de către populaţia de etnie maghiară de vârstă adultă care trăieşte în Transilvania.
  • Forumul Civic al Românilor solicită Parlamentului votul pentru numirea jurnalistului Dan Tănasă în ConsiliulNaţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).
  • COMEMORARE: 5 ani de la moartea Ludovic Bacs, muzician maghiar din România, dirijor, compozitor, instrumentist (violă) și profesor de dirijat orchestră. Cariera sa muzicală a fost strâns legată de Societatea Română de Radiodifuziune, unde și-a desfășurat activitatea din 1957.

Bejegyzés navigáció