• Creştinii se pregătesc pentru un eveniment ecumenic de amploare. Începând de astăzi, 18 ianuarie timp de o săptămână, la nivel naţional, se va desfăşura octava ecumenică de rugăciune pentru unitatea creştinilor.
• Încă o săptămână se pot depune cereri la Fundația Pentru Comunitate, care în colaborare cu MOL România derulează ediţia a patra a programului „Permis pentru viitor”, destinat tinerilor din medii defavorizate, născuți între anii 1994 și 2001 inclusiv, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală, care au nevoie de sprijin material pentru acoperirea cheltuielilor necesare obținerii permisului de conducere (școala de șoferi și taxele adiacente).
• La orele 11,00 în localitatea Cârţa, din judeţul Harghita va avea loc inaugurarea Centrului medical şi metodic al Academiei de Hochei din Ţinutul secuiesc, la care vor participa Kelemen Hunor preşedintele UDMR, Potápi Árpád János, secretar de stat pentru politica naţională, Tánczos Barna, preşedintele Fundaţiei Mens Sana, care asigură funcţionarea Academiei, respectiv Sípos Levente, secretarul general al Federaţiei Ungare de Hochei.
• Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe a derulat evenimentul „Pro gastronomia”, prin care elevi ai instituției și zeci de alți elevi din țară au participat la sesiuni de pregătire susținute de patru chefi cu vastă experiență.
• O staţie de tratare mecanico-biologică, ce va contribui la reducerea cantităţii de deşeuri depozitate, ar putea fi pusă în acest an în funcţiune în cadrul Sistemului Integrat al Deşeurilor din localitatea Moacşa-Leţ din judeţul Covasna.

Bejegyzés navigáció