• Magii fotbalului şi jonglerii mingii ? expoziţie organizată la Centrul Comunitar Evreiesc din Bucureşti de către preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului (IHRA) cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Holocaustului din România ? declaraţie a preşedintelul IHRA Takacs Szabolcs. România va prelua prin ambasadorul Mihnea Constantinescu preşedinţie IHRA anul viitor.
  • Conducerea municipiului Sfântu Gheorghe a anunţat că sâmbătă va depune proiectul de candidatură la titlul de ?Capitală Culturală Europeană?, pentru care s-a pregătit încă de la începutul anului curent.
  • Cursuri gratuite, pe tema energiei regenerabile din biomasă vor avea loc săptămâna viitoare, la Braşov, fiind organizate de Clusterul Inovativ al Biomasei ?Green Energy? şi de firma co-organizatoare ??Frontium?. Persoanele interesate să participe, se pot înscrie încă.
  • O nouă ediţie a expoziţiei zonale de bovine va avea loc duminică, 11 octombrie la Întorsura Buzăului. Expoziţia zonală de bovine, aflată la a şaptea ediţie, se va desfăşura în zona Camping din localitate, începând cu ora 9.00, fiind organizată de Consiliul Judeţean Covasna, Camera Agricolă Judeţeană Covasna în colaborare cu asociaţiile crescătorilor de bovine din judeţ.
  • În centrul municipiului Odorheiu Secuiesc au defilat pentru a 23-a oară maşinile de curse. Cu această paradă a început aseară cea mai mare manifestare sportivă a judeţului Raliul Perla Harghitei, care este ultima etapă a campionatului naţional.

Bejegyzés navigáció