• Astăzi  – în cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj -are loc la în fostul hotel Continental vernisajul  expoziţiei Mimesis first edition respectiv Second floor unde vor participa în majoritate artişti plastici din Cluj. Evenimentul este organizat de Asociaţia Origo. Insert cu Márkos Tünde – preşedintele asoc. Origo.
  •  Parlamentarii PNL au semnat o initiativa legislativa ce prevede ca magazinele si restaurantele sa doneze alimentele care se apropie de data expirarii, dar pot fi inca consumate, catre orfelinate, camine de batrani, spitale sau fundatii, anunta Mediafax. Proiectul de lege a fost initiat de deputatul PNL Florin Alexe si semnat de alti 52 de deputati si senatori, majoritatea liberali. Initiativa se bucura si de sustinerea co-presedintelui PNL Alina Gorghiu.
  • Duminică a avut loc a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din perioada 1-31 iulie, în studioul TV al Loteriei Române, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maxim 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri dacă se depăşeşte numărul.
  • Partea a II-a: emisiunea ?Talk show?/retrospectiva săptămâni politice ? realizat de Szöcs Levente.

Bejegyzés navigáció