• Astăzi de la ora 21.00, la Green Village din Sfântu Gheorghe, Deltă va fi proiectat filmul documentar despre viața marelui canotor maghiar, Wichmann Tamás (1948–2020), eternul rival sportiv și un prieten de o viață al lui Ivan Patzaichin. Evenimentul are loc în cadrul manifestării Rowmania: Caravana Apele Unite, care se desfăşoară în mod tradiţional la începutul lunii septembrie în Delta Dunării.
  • Astăzi de la ora 18:00, va avea loc la Covasna vizionarea filmelor realizate de către participanții Festivalului de Film Minicinis Covasna 48h urmată apoi de festivitatea de premiere iar la final, proiectia filmului de mediu metraj „Dr@cula daily Vlog” în regia lui Bogdan Fanariu.
  • Judeţul Covasna este codaş la atragerea de fonduri europene în privinţa numărului contractelor semnate și valoarea totală a fondurilor nerambursabile atrase în perioada 2014 – 30 iunie 2020. Judeţul a semnat numai 68 de contracte în valoare de numai 482 de milioane de lei, în condiţiile în care în județele vecine sunt notate valori între 757 de milioane (Harghita, din 144 de contracte) și până la 2,617 miliarde de lei (în Bacău, fonduri atrase din 162 de contracte).

Bejegyzés navigáció