Președintele Comisiei pentru sănătate publică a Senatului, senatorul UDMR László Attila respinge acuzațiile primului ministru potrivit cărora Parlamentul întârzie nepermis adoptarea proiectului de lege privind carantina și izolarea.

Începând din această noapte, de la ora 24, Ungaria limitează accesul în țară a cetățenilor români. Intrarea va fi permisă doar dacă persoana în cauză poate prezenta două teste Covid-19 negative, efectuate în ultimele 5 zile, la o distanță de 48 de ore. Măsurile nu se aplică navetiștilor care locuiesc sau lucrează la cel mult 30 de kilometri de granița comună cu Ungaria.

Victoria lui Andrzej Duda în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Polonia este considerată de către prim-ministrul ungar, Viktor Orbán, „de o importanţă majoră” din punct de vedere al consolidării Europei Centrale – se arată în scrisoarea de felicitare adresată preşedintelui reales al Poloniei.

Compania ungară MVM Zrt. şi filiala din Ungaria a grupului rusesc de stat Rosatom, „Rusatom Service Rt.”, au înfiinţat o firmă mixtă ungaro-rusă în Ungaria sub numele European Power Services (EPS) Zrt.

Bejegyzés navigáció