• Federaţia Naţională a Transportatorilor Privaţi din Ungaria a solicitat convocarea, pentru data de 9 iulie, a unei consultări extraordinare a autorităţilor competente în domeniul competiției, deoarece consideră că transportatorii rutieri români reprezintă o concurenţă neloială, prin preţuri care pot fi atinse doar prin practici nelegale, dar nedepistate la controalele oficiale.
  • Deși se află pe.drumul cel bun, sistemul de educație din România nu poate performa din cauza fluctuațiilor politice care subminează aplicarea reformelor și efectuarea corecțiilor inerente unui astfel de proces, declară într-un interviu acordat postului nostru istoricul Novák Csaba Zoltán, membru în Comisia pentru Educație a Senatului.
  • Președinția UDMR a decis să schimbe cu totul grupul de consilieri de la Târgu Mureș. Pe lista de candidați aprobată penteu alegerile din septembrie nu se regăsește niciunul dintre actualii consilieri, cel puțin nu pe locurile eligibile.
  • Producătorii locali de legume și fructe din Harghita se unesc într-o asociație pentru a-și promova produsele în comun, a-și împărtăși experiența profesională și a-și întări poziția de negociere în fața marilor lanțuri de distribuție.

Bejegyzés navigáció