• Astăzi începe ediţia specială online a Festivalului internaţional de Teatru de la Sibiu. FITS #online Puterea de a crede / Empowered va fi difuzată integral pe canalele festivalului (Facebook, YouTube, website sibfest.ro) între 12-21 iune. Festivalul oferă gratuit 138 de evenimente cu nume mari şi spectacole remarcabile din 30 de țări şi cinci continente.   
  • În cadrul unui program de promovarea a cabalinelor autohtone maghiare, Guvernul ungar va trimite patru armăsari unor fermieri din județele Cluj (Turda, Vlaha) și Harghita (Lăzarea, Remetea). Armăsarii oferiţi vor fi folosiţi şi pentru reproducţie, pe lângă promovarea raselor autohtone maghiare şi a rasei pur sânge englez, care a fost folosită în dezvoltarea mai multor rase maghiare de cai.
  • Un Start-up din Sfântu Gheorghe (jud. Covasna) a realizat o aplicație mobilă pentru a elimina contactul direct al oaspeților cu meniurile tipărite din restaurante. Vorbim cu DOLCSIG Szabolcs, fondatorul Star-up-lui. INTERVIU
  • De astăzi va fi redeschisă frontiera între Ungaria şi Croaţia, astfel că cei care călătoresc în Croaţia nu mai sunt nevoiţi să intre în carantină, a anunţat ieri ministrul ungar de externe pe pagina sa de Facebook.
  • Centrul de informare turistică Sibiu a fost renovat şi redeschis. Program de lucru: luni-vineri, orele 10-18, sâmbătă şi duminică, orele 12-18.

Bejegyzés navigáció