• Organizaţiile de mediu pot depune, până la data de 20 februarie, cereri de finanţare pentru proiectele în cadrul programului ‘Spaţii Verzi’, lansat de Fundaţia pentru Parteneriat din M-Ciuc și finanţat de MOL România. Suma alocată este aproape 800.000 lei.
  • La Zalău a fost inaugurat, ieri, statuia poetului ADY Endre, amplasat în parcul Wesselényi. Stauia este opera sculptorului BÍRÓ Lajos, întruchipând poetul șezând pe o bancă vis a vis de liceul în care a studiat (din anul 1892, Colegiul Reformat din Zalău).
  • Minsterul Sănătății a infirmat toate alertele legate de infecții cu noul coronavirus semnalatea de la Cluj, Constanța, Timișoara și București. Comitetului interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus a dat publicităţii duminică mai multe informații legate de acest virus și deasemnea a recomandat un set de măsuri pentru aeroporturi şi pentru unităţile medicale sanitare.
  • Bulgaria poate introduce moneda euro mai devreme decât România, în anul 2023 / a anunțat ieri șefa FMI Kristalina Georgieva.
  • Ieri au intrat în vigoare mai multe modificări de lege ce instituie reguli noi privind procedurile de legitimare, control corporal, al bagajelor sau al vehiculului și precizează condițiile în care polițistul poate folosi forța sau conduce o persoană la secție, informează Poliția Română.

Bejegyzés navigáció