• Astăzi încep Zilele Oraşului Sfântu Gheorghe care se vor desfăşura anul acesta în perioada 24 aprilie ? 3 mai, şi vor cuprinde un târg pentru meşteşugari, un oră?el al copiilor, concerte şi focuri de artificii. Astăzi, de la ora 19:30, are loc Concertul de Deschidere susţinut de Corul de Cameră ?Madrigal? – dirijor: Anna Ungureanu – la Biserica Krisztus Király
  • Primăria Sfântu Gheorghe a câştigat un proiect european pentru adâncirea şi extinderea relaţiilor cu oraşele înfraţite ale municipiului. Proiectul este finanţat cu suma de 25.000 euro prin programul Europa pentru cetăţeni 2014-2020.
  • În comuna Sândominic din judeţul Harghita se va forma o brigade de poliţie civilă pentru a asigura siguranţa publică. Cei peste 40 de voluntari vor începe patrularea de săptămâna viitoare.
  • La Odorheiu Secuiesc se organizează în această după amiază o manifestare a bicicliştilor de către organizaţiile civice Szekler Teker şi Odorhei pe Biciclete. Scopul acţiunii intitulate ?Îmi iubesc bicicleta? este de a populariza circulaţia în siguranţă cu bicicleta.

Bejegyzés navigáció